ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
«اولین سمپوزیوم ملی فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل» توسط معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی و مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری انجمن تغذیه ایران، بهمن 1403 در محل مرکزهمایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
این سمپوزیوم تخصصی برای اولین بار با تمرکز بر فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل در حوزههای متنوع شامل بومشناسی تولید، اصالت سنجی، تعیین منشاء گیاهی، رتبه بندی، مطالعات کارآزمایی بالینی، فارماکولوژی، زیست فناوری و تجاریسازی برگزار خواهد شد.
ارائه سخنرانیهای کلیدی استادان، محققان و فعالان برجسته داخلی، هم اندیشی پیرامون جدیدترین دستاوردهای علمی این حوزه، برگزاری نشستهای علمی، کارگاههای آموزشی با مجوز بازآموزی و نمایشگاه های جانبی شرکتهای فعال در حوزه فرآورده های زنبور عسل بخش های مهم این سمپوزیوم هستند.
محورهای اصالی این سمپوزیوم عبارتند از: