«اولین سمپوزیوم ملی فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل» توسط معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی و مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری انجمن تغذیه ایران، بهمن 1403 در محل مرکزهمایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
این سمپوزیوم تخصصی برای اولین بار با تمرکز بر فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل در حوزههای متنوع شامل بومشناسی تولید، اصالت سنجی، تعیین منشاء گیاهی، رتبه بندی، مطالعات کارآزمایی بالینی، فارماکولوژی، زیست فناوری و تجاریسازی برگزار خواهد شد.
ارائه سخنرانیهای کلیدی استادان، محققان و فعالان برجسته داخلی، هم اندیشی پیرامون جدیدترین دستاوردهای علمی این حوزه، برگزاری نشستهای علمی، کارگاههای آموزشی با مجوز بازآموزی و نمایشگاه های جانبی شرکتهای فعال در حوزه فرآورده های زنبور عسل بخش های مهم این سمپوزیوم هستند.
محورهای اصالی این سمپوزیوم عبارتند از: