1- سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای رنگ طبیعی هستند، یعنی نه خیلی پُررنگ تر از حد معمول و نه خیلی کم رنگ تر.
2- سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای بافتی مناسب هستند، نه خیلی نرم هستند و نه خیلی سفت. پوست میوه های ارگانیک متناسب با میوه است و زیاد کلفت نیست.
3- اندازه میوه های ارگانیک مناسب است، نه بزرگ تر از حد معمول و نه کوچک تر از آن که در هنگام خرید مرکبات باید به این ویژگی توجه زیادی کرد. به خاطر داشته باشیم که همیشه میوه ی بزرگ، میوه خوش طعم و خوبی نیست.
4- میوه های ارگانیک دارای طعم و بوی مناسب هستند. بارزترین ملاک تشخیص میوه های ارگانیک از غیر ارگانیک، همین بو و طعم میوه است.
هدف از تولید میوه ها و سبزی های ارگانیک
*هدف عمده از تولید میوه و سبزی های ارگانیک طرفداری از محیط زیست و در واقع حفظ آن است.
* آغشته نشدن مواد شیمیایی با مواد غذایی و تهیه غذای پاک از دیگر اهداف آن است.
* طعم خوب، حفظ عناصر مغذی میوه و سبزی، مزه و کیفیت عالی هم از دیگر اهداف این نوع تولید است.
* مصرف این نوع میوه و سبزی باعث کاهش اگزما ، آسم و آلرژی می شود.
* این نوع کشاورزی باعث کاهش آلودگی خاک می شود و عناصر مفیدی مانند کلسیم ، آهن ، فسفر ، منیزیم و ویتامین C در سبزیجات باقی می ماند.
عوارض مصرف غذاهای غیر ارگانیک
- اختلال در کارآیی قلب و بروز اشکال در سیستم خون رسانی بدن
- اختلال در هضم غذا و کارکرد دستگاه گوارش
- ابتلا به پارکینسون و پوکی استخوان
- بروز نقص های ژنتیکی
- تولد نوزادانی با وزن کم و افزایش سقط جنین
- اختلال در ترشح هورمون رشد